Ирина Милчева психотерапевт

Ирина Милчева е родена през 1959 и  е  психолог, педагог, семеен консултант.  Двадесет години е начален учител. Ограмотила e десетки деца, a други напътства  и подпомага в музикалното им развитие. Чрез мисията си на учител тя...

Irina Milcheva in office

Irina Milcheva was born in 1959 in Plovdiv, Bulgaria. She is a qualified psychologist, teacher, family consultant.

For a period of 20 years she  has  worked as a teacher in a primary school. She has made literate  hundreds of children and still others  she has...

Отзиви за Ирина Милчева

Предимствата на Ирина Милчева като  психолог са нейният опит, знания, дискретност и любов към ближния. След срещите с нея се чувствам  по-уверена и спокойна . Преоткривам се по един добър начин  и успявам да се видя отстрани. Засилва се желанието ми да работя и да търся...

Психолог Ирина Милчева

Сайтът информира за дейността  ми на психолог и педагог, чрез  която окуражавам  тези,  които се стремят да имат  пълноценен  живот.

Консултиране при Ирина Милчева
  • Психодиагностика;
  • Предбрачна консултация;
  • Психологическа консултация - индивидуална, семейна, за колективи;
  • Психолого-педагогическа консултация с деца и ученици;
  • Психотерапия;
  • Лекции, семинари, тренинги по заявка и на различни...

Новини

Публикувано на: 11-10-2010
Всеки месец Ирина Милчева организира индивидуално обучение за развитие и прило...

Отзиви за работата на Ирина Милчева

Отзиви за Ирина Милчева

В.Н. 45 години:

За мен предимствата на Ирина Милчева като  психолог са нейният опит, знания, дискретност и любов към ближния. След срещите с нея се чувствам  по-уверена и спокойна. Преоткривам се по един добър начин  и успявам да се видя отстрани. Засилва се желанието ми да работя и да търся нови възможности за развитие. 


В.И. 37 години:

Госпожа Милчева е мъдър човек и заедно откриваме доброто във всичко наоколо. Тя има талант на професионален психолог и успява да разгледа  случващото се с мен  в  логическа връзка със семейството, с приятелите, с целия ми  живот до този момент. Аз виждам по-ясно своята роля, сила и решимост да подобря нещата. Отивайки при нея, при този извор, аз забравям за дребното, за ненужните страсти.


 Г.И. 28 години:

Ирина Милчева е опитен познавач на човешката душа, който има задълбочени познания по общочовешки въпроси и работи чрез  безпогрешна интуиция. За нея клиентът е сякаш ''отворена книга'' и анализът  на съдържанието винаги е строго индивидуален.Тя работи в  детайли и така човек успява да опознае себе си,  за да вземе правилното решение за справяне с проблемите. Всяко посешение при Ирина е разходка с любовта и светлината.


В.Б. 50 години:

Ирина Милчева има познания в много области на живота. Винаги научавам от нея нещо полезно  и  получавам  ценни съвети, както  и нов  поглед за себе си и другите.


И.Ю.49 години:

С помощта на думите психоложката Ирина Милчева успява да ме зареди. При разговора не се насажда чувство за вина. Не се чувствам пренебрегната от Съдбата. Проблемът идва, за да те учи да растеш, да разширяваш съзнанието си.


З.Ш. 50 години: 

Психотерапевт Ирина Милчева притежава комуникативност, позитивизъм, умереност и има висок праг за негативните влияния на другите. Тя вижда светлината и очарованието в живота и затова е способна да ни влияе добре.